À la carte

á la Carte -kesämenu tarjoillaan 24.6.-2.8. tiistaista lauantaihin kello 13-20.

ALKURUOAT

Valkojuurikeitto
Valkojuuri-shampanjakeittoa, yrttiöljyä ja raitajuurisipsiä

Mansikka-mozzarellasalaatti
Buffalo-mozzarellaa, vihersalaattia, kirsikkatomaatteja, lähitilan mansikoita, yrttiöljyä ja balsamicoa ja talon leipää

PÄÄRUOAT

Ahven
Voissa paistettua ahvenfileetä, piimäkastiketta ja tilliöljyä, krossattuja perunoita ja kauden kasviksia

Härkä
Katajanmarjavoissa haudutettua Isoniemen tilan härkää, marsalakastiketta, varhaisperunaa ja kauden kasviksia

Tatti-gnocchi
Perunagnoccheja, tatteja ja nokkoskastiketta

JÄLKIRUOAT

Suklaakakku
Talon mehevää suklaakakkua ja Art gelaton kinuski-suolapähkinäjäätelöä

Art gelaton -herukanlehtisorbettia ja lähitilan marjoja (vegaaninen ja gluteeniton)

Mäntän Klubille on myönnetty Rotisseurs-kilpi

Mäntän Klubilla on nautittu paikallisesta palvelusta ja Klubin perinteisen keittiön antimista jo 100 vuotta. Tänä päivänä intohimomme on kunnioittaa, ylläpitää ja kehittää Klubin korkeaa laatua edelleen.

Kilven saaneita ravintoloita löytyy Suomesta 34 eri paikkakunnalta. Kilpi on kansainvälinen tunnus ravintolan korkeasta laadusta. Kilpitunnus on käytössä noin 80 maassa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ravintolapalveluistamme

Täytä alla oleva lomake ja kysy lisää. Otamme pian yhteyttä.